ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ Courier (υπηρεσία «πόρτα –πόρτα») ή της εταιρίας “Γενική Ταχυδρομική” εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, ενώ για τις απομακρυσμένες-δύσβατες περιοχές  ισχύει ως χρόνος παράδοσης το διάστημα των 2-6 ημερών.

 

Για τις παραδόσεις εντός Ελλάδας οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

-Για όλες τις αγορές τα μεταφορικά κόστη είναι 2€.

-Για αγορές για τις οποίες έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι συν 3€.

-Για τις παραδόσεις στην Κύπρο τα μεταφορικά κόστη είναι 20€.

Για παραδόσεις εκτός Ελλάδας εφαρμόζεται η τιμολογιακή πολιτική της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρίας...

 

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 1 ώρα απο την πραγματοποίηση της. Μετα το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέρος ή και ολόκληρη την παραγγελία σας χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αν ωστόσο ο λόγος της επιστροφής αφορά σε λάθος της επιχείρησής μας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, είστε υποχρεωμένοι είτε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@yourfashion.gr ηλεκτρονικό μήνυμα, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρεται η περιγραφή του αγορασθέντος  προϊοντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε και η ημερομηνία αγοράς του είτε να μας καλέσετε στο 2310466741 για να δηλώσετε προφορικά την πρόθεση σας για υπαναχώρηση. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν ακέραιο, στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησης και εφόσον το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.  Για λόγους υγιεινής δε γίνονται δεκτές επιστροφές αξεσουάρ,  εσωρούχων και  μαγιώ.

Παρακαλείστε στο πλαίσιο βελτίωσης των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών να συμπληρώνετε, σε περίπτωσης υπαναχώρησης από την πώληση, την «πλατφόρμα επιστροφής», την οποία θα βρείτε να εσωκλείεται εντός του πακέτου που θα λάβετε.  Συμπληρώνοντας την πλατφόρμα αυτή θα μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι υποδεικνύοντάς μας τις εκάστοτε ανάγκες σας.

 

 Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.(ανάλογα με τον τρόπο που θα έχει πληρωθεί η παραγγελία και τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος) Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της επιχείρησής μας, το “Yourfashion.gr” δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου μέσω της υπηρεσίας courier υπάλληλο στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά του έξοδα. Αντίθετα, αν ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της επιχείρησης τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν θα επιστραφεί μέσω της ίδιας εταιρίας courier  μέσω της οποίας έγινε και η αρχική αποστολή (δηλαδή ή της Elta courier-υπηρεσία “πόρτα πόρτα” ή της Γενικής Ταχυδρομικής) το  “yourfashion.gr”  το παραλαμβάνει εντός 2-4 εργάσιμων ημερών εκτός αν πρόκειται για απομακρυσμένη-δύσβατη περιοχή οπότε η παραλαβή από εμάς γίνεται σε 2-6 ημέρες. Οι χρόνοι παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε αλλά και η ανάληψη από μέρους μας του κόστους επιστροφής των προϊόντων  ισχύουν μόνο εφόσον οι επιστροφές πραγματοποιηθούν από τις ανωτέρω αναφερθείσες εταιρίες ταχυμεταφοράς.  Εντός 5 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από το “Υourfashion.gr” και κατόπιν επεξεργασίας του αιτήματος σας, σας αποστέλουμε e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο οφείλετε να μας γνωστοποιήσετε κατά τη δήλωση της πρόθεσης υπαναχώρησής σας από την εν λόγω σύμβαση  πώλησης. Στα εκπτωσιακά προιόντα δεν γίνετε επιστροφή χρημάτων.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το“yourfashion.gr” παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης του αγορασθέντος προϊόντος. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί : α)κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με έναν εκ των εκπροσώπων μας στο τηλέφωνο 2310466741 ή β) μέσω αίτησης  αντικατάστασης την οποία θα μας αποστείλει ο πελάτης με ηλεκτρονική επιστολή  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@yourfashion.gr περιγράφοντας αναλυτικά τα στοιχεία (είδος, ποσότητα, κωδικός, τιμή, ημερομηνία αγοράς κτλ) της αρχικής του αγοράς . Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης θα λάβει απαντητική επιστολή από εμάς στην οποία θα περιγράφεται η διαδικασία επιστροφής του προς αντικατάσταση προϊόντος. Ο πελάτης υποχρεούται να αναμείνει μέσα σε 2 έως 3 μέρες την απάντησή μας και να μην προβεί νωρίτερα στην επιστροφή του προς αντικατάσταση πρϊόντος. H χρέωση αντικατάστασης του αγορασθέντος προϊόντος είναι 3€. Αν η αντικατάσταση γίνει μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς άλλης απ’αυτές με τις οποίες συνεργάζεται η επιχείρησή μας, τότε ο πελάτης χρεώνεται όλο  το κόστος της μεταφοράς το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφοράς.

 Επιπλέον παρέχονται οι εξής δυνατότητες επιστροφής: α)πιστωτικό, β)επιστροφή χρημάτων με την κατάθεσή τους σε τραπεζα.

Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής που θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν είναι υποχρεωμένος να προβεί στην επιστροφή του αρχικά αγορασθέντος προϊόντος.  Η διαδικασία επιστροφής υποδεικνύεται πάντοτε από εμάς είτε με την παροχή τηλεφωνικών οδηγιών προς τον πελάτη είτε με την παροχή γραπτών οδηγιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυσδρομείου.

 

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το “yourfashion.gr” δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση

 

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.yourfashion.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H επιχείρηση αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.