Σας καλωσορίζουμε στο  ηλεκτρονικό μας κατάστημα Yourfashion.gr !

 

Το “Yourfashion.gr” δημιουργήθηκε από νέους και δυναμικούς ανθρώπους που διαθέτουν ταυτόχρονα μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ένδυσης. Η πολυετής προϋπηρεσία μας στο χώρο της μόδας μας γέννησε την ανάγκη της δημιουργίας ένος δικού μας καταστήματος. Με γνώμονα τη σύγχρονη γυναίκα επιλέγουμε για σας ρούχα νεανικά και μοντέρνα, ρούχα που μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση κολακεύοντας και αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Έτσι λοιπόν στο “Yourfashion.gr” μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά των πρoϊόντων της αρεσκείας σας κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας. 

Βασικός μας στόχος μας είναι τόσο η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, όσο και η καλλιέργεια της εμπιστοσύνης του.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με το άρθρο 4 του π.δ. 131/2003 σας επισημαίνουμε ότι η Ιστοσελίδα www.yourfashion.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης  με την επωνυμία «ΛΙΓΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΥΟURFASHION.GR» Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στο δήμο Θέρμης του Νομού Θεσσαονίκης επί της οδού Αλ. Παπαναστασίου 6, υπάγεται στη ΔΟΥ Ζ’ Θεσσαλονίκης με ΑΦΜ 103397148 και Αρ. ΓΕΜΗ: 96663

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών παρακαλούμε συμπλήρωστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε  μας e-mail στο: info@yourfashion.gr.

Εάν δεν λάβετε άμεση απάντηση στο αίτημα σας (εντός 24ωρών εκτός Σαββατοκύριακου) ή κρίνετε ότι το θέμα σας χρειάζεται άμεση εξυπηρέτηση μπορείτε τότε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 2310466741 από τις 10:00π.μ.-18:00μ.μ εκτός Σαββατοκύριακου. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στη σελίδα YOURFASHION.GR” στο Facebook και Instagram.